Ideen om en blogg oppsto i forkant av en tur til Island for May Elin, Line og Birgit. Alle tre er vant med å dele bilder via egne websider, flickr, Facebook og andre digitale gallerier, så da bestillingen av turen var i boks var et naturlig neste trinn å lage felles blogg. I stedet for å la bloggen kun handle om den aktuelle islandsturen – og dermed få relativt kort levetid – kommer vi til å fortelle om små og store reiser vi har foretatt oss med kameraet som reisekamerat. Det blir tilbakeblikk såvel som reisebrev fra fremtidige turer, heng med! Kanskje lar du deg inspirere til en tur, du også?

Hva kvalifiserer som en reise?

Vi skriver om store og små fototurer, men for at de virkelig kortreiste opplevelsene skal få være med må det være minst én overnatting inkludert. Da er det jo til og med rom for å skrive om soloppgangsturen på holmen bare et par kilometer hjemmefra!

Annonsefri sone

«..aldri sur!» skal gjelde også for våre lesere, derfor vil vi ikke prakke på dere annonser av noe slag. I den grad vi omtaler utstyret vi bruker er det ikke for å selge det eksakt samme utstyret, men f.eks. for å tipse om at det er lurt å ha med seg stativ og ND-filter dersom en ønsker å ta slørete bilder av fossefall. Med ett beskjedent unntak har (dessverre! 😀 ) ingen av oss hverken sponsorer eller lukrative utstyrsavtaler som støtter hobbyen vår, her går flyr pengene rett fra egen lomme!

Unntaket gjelder Birgit, som siden 2016 har mottatt tre objektiver fra Lensbaby mot at de fritt kan vise hennes bilder på sin webside, og som siden 2020 har vært offisiell Lensbaby Ambassador. Ikke verdens mest lukrative avtale, men nå er den i alle fall nevnt!